FA CASHHOLDER - Fizetőmappa

CASHHOLDER – mapănotă de plată

CASHHOLDER – senumărăprintreaccesoriilepopulareînlocaluri, undeoameniitindsăplăteascămaialescucardurilede plată.Îninterior are 2 colțuripliabile, caresuntfolositepentru a puteaintroducebonul de plată, o carte de vizităsauuncardde credit.Mapa pentru nota de platăare de cele maimulteoriacelași design cașilistele de meniusau debăuturiorimeniurilede vinuri.Cu toateacestea, poateaveașiun designcompletdiferit.Pemapa pentru nota de platăse pot embosalogo-urilepersonalizateorise pot utilizamatrițele/logo-urilenoastreuniversale

Urmăriți-nepe INSTAGRAM

Dimensiune:

230 x 130 mm

Comandăminimă

5 buc.

Personalizare – embosare logo

Toateproduselenoastre pot fiechipatecu logo-ulDvs. – nume hotel saurestaurant. Embosare logo cuajutoruluneimatrițedinmagneziu. Embosareaesteposibilăsubformă de embosareoarbă (prinpresiuneșicăldură) sauprindiferitefolii de embosare. La mape pentrunotele de platăsepoateutilizaaceeașimatrițăcare a fostdestinatășipentruembosareameniurilor de masăsau de băuturi. Dacănuaveținevoie de un logo personalizat, putețiutilizamatrițelenoastreuniversale.

    Persoana de contact*

    Număr telefon*


    Producțialistei de meniualesedureazăaproximativ 10-14 zilelucrătoare de la confirmare. Dacăaveținevoie de listele de meniumairepede, contactați-ne. 

    Alte articoledinaceastăcategorie

    RESERVE foglalt tábla

    RESERVE plăcuțe de masă

    CASHBOX - számladoboz fábol

    Cashbox-uri