Háromoldalas menütartó

MAPE MENIU TREI BUZUNARE

MAPE MENIU CU TREI BUZUNARE – posibilitatea de a afișamaxim3pagini ale oferteiînformatcorespunzător.Foilesuntinserateîncolțurisaubenzipliabileorivăputemcreapanouri de meniugenramă/fereastră. ÎnMAPĂmeniuhârtiileseintroducînmoddirect. În plus, la ofertăsepoateatașao folie de protecție.Pentru o viațămailungă, meniurilesuntcusutecuață de tapițerie.O gamălargă de materialespecialede acoperire de înaltăcalitate.Posibilitatedesign bicolor (parteaexterioară/interioară).Culoareafirelor la coasereesteculoareamaterialului de acoperiresauunfircontrastant.

MAPE MENIU TREI BUZUNARE

Suntețiinteresat de acestprodus? Dorițisăvedețimaterialelenoastre de acoperireșimonstreleproduselornoastre? Aveținevoie de unformatdiferit? Nuezitațisănecontactați, văvomtrimiteunpachet de monstre. 

Mărimidisponibile

 

 

 

Utilizareplicinterior 

MAPE MENIU treibuzunare – PERSONALIZARE

Embosarea logo-uluipe MENIURI CLIPBORD serealizeazăprintr-unpoanson de alamă, căldurășipresiunemareîntr-o mașinăspecială de ștanțat. Embosareaesteposibilăsubformă de embosareoarbă (prinpresiuneșicăldură, înadâncime) sauprindiferitefolii de embosare. De la culori de pigment precumalb, crem, marosaunegrupână la marometalic, cupru, portocaliu, roșu, auriușiargintiu.Pentruembosare logo-uriutilizămfolii de ștanțare de la firma Kurz.

Imprimaredigitală UV directpematerialul de acoperireselectat, folosindculori UV carenuîșischimbăculoareaîntimp, esterezistent la apăși la mulțiagenți de curățare. Imprimare la calitatefoto.

Comandăminimă

10 buc.

Informațiiutile

Înacest MENIU foile pot fiinseratedirect, fărăniciunambalajadițional.

Suprafațameniuluisepoateștergecu o cârpăumedă, nuutilizațiagenți de curățareșidezinfectanțiagresivi.

    Persoana de contact*

    Număr telefon*


    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    Meniuri CORDO cufixarepebandăelastică

    jedálne lístky klemm, gp-menu

    Meniuri KLEMM cuinserțiedirectă a hârtiei

    Menütábla csipessel

    MENIURI CLIPBOARD