Jedilniki z neposrednim vstavljanjem papirja – model KLEMM

Jedilniki z neposrednim vstavljanjem papirja – Model KLEMM so trendovske in prilagodljive! Jedilniki z možnostjo hitre zamenjave notranjih listov z vašo ponudbo. Hrbet jedilnika je iz fleksibilne plastične vezave, ki je prevlečena s knjigoveško tkanino. Ta model je eden najbolj priljubljenih pri naših kupcih, predvsem v Nemčiji, Avstriji in Italiji. Jedilniki in karte za pijače KLEMM so primerne za gurmane, ki pogosto menjajo jedilnik. Ponudbo enostavno natisnejo na papir, jo spnejo s pisarniškim spenjačem in vstavijo v plastični trak. Model KLEMM ponujamo v različnih formatih – od A5Q (A5 ležeče) do A55 (kocka 210×210 mm), standardnega ali zoženega A4 do A3S (zoženega A3), veliko izbiro barv pokrivnih materialov in seveda tudi v leseni izvedbi – predvsem hrastove vezane plošče.

Personalizacija jedilnikov

Na vse naše izdelke znamo vtisniti, vžgati ali natisniti logotip ali ime vašega podjetja.

Vtiskovanje logotipa se izvaja s pomočjo vtiskovalne matrice v posebnem stroju, predvsem na usnjene deske. Bodisi s slepim tiskom (globinskim) bodisi preko različnih barvnih folij – zlata, srebrna, rjava, črna, bela, bronasta, bakrena in mnoge druge.

Logotip vžgemo na lesene deske z vlaknenim laserjem.

UV tisk – na vse materiale, zelo odporen na poškodbe in kemikalije. 

 

Jedilniki KLEMM iz pokrivnih materialov

jedilniki s neposrednim vstavljanjem papirja

Leseni jedilniki KLEMM

leseni jedilniki, jedilnik, gp-menu

Izdelava izbranega jedilnika traja cca. 10-14 delovnih dni od potrditve. Če jedilniki potrebujete hitreje, obiščite našo novo E-TRGOVINO

Vas je naš model KLEMM pritegnil? Zahtevajte neobvezujoč paket z vzorci jedilnikov in kart za pijače, menu desk, plačilnih predalov, reservé stojnic in pokrivnega materiala. 

Sledite nam na INSTAGRAMU

Étlapborító LIBRO PRO

Jedilniki LIBRO PRO s tesno zlepljenimi notranjimi listi

Fa étlapborító csavarkötéssel

Leseni jedilniki MORITZ z vijačno vezavo

Étlapborító CORDO gumiszalaggal

Jedilniki CORDO z gumico