Jedilniki z vijaki 

Ovitki jedilnikov z vijaki v različnih oblikah in velikostih. Vsebino jedilnika lahko kadarkoli prilagodite svojim potrebam s pomočjo knjigoveških vijakov. Papir lahko vstavite neposredno v embalažo z vijačno vezavo ali pa uporabite praktične polipropilenske ali PVC notranje liste-žepke. Za večjo eleganco lahko uporabite šivane trajne polipropilenske liste, kartonske notranje liste z izrezanimi vogali ali okence/passe-parte za vstavljanje papirja (samo za modela MORITZ in LIBRO. Ovitki z vijaki so primerni kot jedilniki in karte za pijače , vinske karte, bar kartice ali koktajl kartice, zemljevidi sob (Roomdirectory). Vijačno vezavo uporabljamo v treh modelih. Model PRIMI, LIBRO in MORITZ. Model PRIMI je preprost, prilagodljiv model, modela LIBRO in MORITZ sta trdideski s knjižno vezavo.

Personalizacija

Vse naše izdelke lahko opremimo z vašim logotipom – imenom podjetja. 

Termično vtiskovanje

Termično vtiskovanje se večinoma uporablja za liste iz umetnega usnja. Vtisnjen je z uporabo medeninaste matrice/žiga in segret v posebnem stroju. Vtiskovanje poteka bodisi s tako imenovanim slepim tiskom – globinsko – z ustvarjanjem učinkovite 3D površine bodisi preko barvne folije v zlati, srebrni in različnih metalnih in pigmentnih barvah.

Lasersko graviranje

Graviramo samo lesene deske

UV TISK

UV tehnologija natisne praktično vse materiale v foto kakovosti – les, usnje ali Washpaper – pralni papir.

 

Sledite nam na INSTAGRAMU

Jedilniki PRIMI

jedilniki z vijaki, gp-menu

Jedilniki MORITZ iz pokrivnih materialov 

jedilniki z vijaki, gp-menu

Jedilniki LIBRO

jedilniki z vijaki, gp-menu

Jedilniki z vijaki MORITZ iz lesa

jedilniki z vijaki, gp-menu

Izdelava izbranega jedilnika traja cca. 10-14 delovnih dni od potrditve. Če karte za obrok potrebujete hitreje, nas kontaktirajte. 

fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

Jedilniki CORDO z gumico

Kétoldalas menütartó

Menu deske

Jedilniki KLEMM z neposrednim vstavljanjem papirja