fa étlap, gp-menu

Leseni jedilniki KLEMM  

Trendovske in praktične jedilniki in karte za pijače z enostavnimi in hitrimi spremembami vaše ponudbe. Hrbtna stran lista je iz fleksibilne spenjalne vezave, ki je prevlečena s knjigoveškim tekstilom. V tej vezavi je tudi odstranljiv črn plastični trak, s katerim lahko zapnete ponudbo ali zamenjate list. Deske so izdelane iz jedra iz vezanega lesa z dvostranskim hrastovim furnirjem na površini. Površino obdelamo z ekološkim trdim voščenim oljem ali voščeno lazuro. Trenutno imamo v ponudbi dva odtenka – hrast naravni ali hrast zemeljsko lužen. Vsak list je edinstven zaradi edinstvene risbe lesa. To je naraven material, zato lahko pride do manjših barvnih razlik na listih.

Velikosti na voljo

Personalizacija

Vtiskovanje logotipa z uporabo magnezijeve matrice. Vtiskovanje lahko naredimo s slepim tiskom (samo pritisk in toplota) ali preko različnih barvnih vtiskovalnih folij.

Digitalni UV tisk neposredno na izbrani pokrivni material z UV črnili, ki so barvno stabilna, odporna na vodo in razmazovanje.

Lasersko graviranje.

Minimalno naročilo

10 kosov

Potrebne informacije

Listi papirja sevstavljajoneposredno v leseneplošče KLEMM brezembalaže. Število listov je odvisno od težepapirja, npr. 100g papirja v številu 15 kom.

Lesne liste KLEMM obrišite z vlažnokrpo, neuporabljajteagresivnih čistil in razkužil.

Barvnarazličicahrbtnevezave

    Kontaktna oseba*

    Telefonska številka*


    Kétoldalas menütartó

    Menu deske

    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    JedilnikiCORDO z gumico

    Étlapborító moritz

    Jedilniki MORITZ z vijaki