Étlapborító moritz

Jedilniki in karte za pijače MORITZ 

JJedilniki in karte za pijače MORITZ so klasične trde deske z zaobljenim hrbtom in notranjo vijačno vezavo. Možnost kombiniranja različnih barv –zunanjo in notranjo stran. Na 1. in 2. notranjo stran (U2 in U3) lahko našijemo sponke, vogale ali usnjene trakove za pritrditev menijev ali akcijskih ponudb. Tako boste dobili 1-2 dodatni strani.

Sledite nam na INSTAGRAMU

Velikosti na voljo

Uporaba notranje ovojnice 

Personalizacija

Izdelujemo lahko vse naše izdelke z vašim logotipom ali imenom podjetja .

Vtiskovanje logotipa

Za vtiskovanje logotipa je treba izdelati medeninasto ali magnezijevo matrico/žig. Matrica se nato vstavi v poseben stroj, kjer se s pomočjo pritiska in toplote logotip vtisne v material – embalažo, tako imenovani slepi tisk. Z dodatkom različnih barvnih folij nastane barvit logotip – zlati, srebrni, različne metalik ali pigmentne barve.

Digitalni UV tisk neposredno na izbrani pokrivni material z UV črnili, ki so barvno stabilna, odporna na vodo in različne kemikalije. Kakovost tiskanja fotografij.

Minimalno naročilo

10 kosov

Potrebne informacije

Liste papirja brez embalaže vstavite neposredno v jedilniki MORITZ ali pa ponudbo vstavite v že privijačene notranje liste iz polipropilena, PVC ali trdo šivanega polipropilena. Za bolj luksuzne izvedbe MORITZ jedilnikov nudimo pasovne dele ali liste z izrezanimi vogali iz kaširane lepenke. 

Deske so vedno prešite s tapetniškim sukancem. Sukanec je lahko iste barve kot prevleka ali pa je list prešit s kontrastno nitjo.

Vogale jedilnikov lahko opremite z zaščitnimi kovinskimi vogali v treh barvah: zlata, srebrna, črna.

Površino listov lahko obrišete z vlažno krpo, ne uporabljajte agresivnih čistil in razkužil.

    Kontaktna oseba*

    Telefonska številka*


    fa étlap, gp-menu

    Jedilniki KLEMMz neposrednim vstavljanjem papirja

    étlaptartó CORDO gumival

    Jedilniki CORDO z gumico

    Fa menütartó csipessel

    Menu deske