Kétoldalas menütartó

DVOSTRANSKE MENU DESKE

Dvostranske MENU deske so masivne deske z možnostjo pritrditve največ 2 strani vaše ponudbe v ustreznem formatu. Listi se vstavljajo v kote, pasove ali pa vam izdelamo menu deske s paspartujem/oknom. Papirji se vstavljajo neposredno v MENU deske. Ponudbo lahko dodatno prekrijete z zaščitno folijo. Za daljšo življenjsko dobo so listi prešiti s tapetniškim sukancem. Pester izbor visokokakovostnih pokrivnih materialov. Možnost dvobarvne izvedbe (zunanji/notranji del). Barva niti pri šivanju je bodisi barva prevleke ali pa je šivana s kontrastno nitjo.

DVOSTRANSKE MENU DESKE

Vas zanima ta izdelek? Si želite ogledati naše pokrivne materiale in vzorce naših izdelkov? Potrebujete drug format?  Ne oklevajte in nas kontaktirajte, takoj vam bomo poslali paket z vzorci. 

Velikosti na voljo

 

 

 

Uporaba notranje ovojnice 

Dvostranske MENU deske – PERSONALIZACIJA

Vtiskovanje logotipa na MENU DESKE se izvede s pomočjo medeninastega luknjača, toplote in visokega pritiska v posebnem vtiskovalnem stroju. Vtiskavanjelahko naredimo s slepim tiskom (spritiskom in toploto) ali preko različnih barvnih vtiskovalnih folij. Od pigmentiranih, kot so bela, smetana, rjava ali črna do kovinsko rjave, bakrene, oranžne, rdeče do zlate in srebrne. Za vtiskovanje logotipa uporabljamo vtiskovalne folije od podjetja Kurz.

Digitalni UV tisk neposredno na izbrani pokrovi material z UV barvami, ki so barvno obstojne in so odporne na vodo in številna čistila. Tisk je v foto kakovosti.

Minimalno naročilo

10 kosov

Potrebne informacije

Listi papirja so neposredno vstavljeni v dvostranske MENU deske brez embalaže. Listi se vstavijo v temeljne vogale, trakove ali pa se vstavijo v paspartu.

Površino listov lahko obrišete z vlažno krpo, ne uporabljajte agresivnih čistil in razkužil.

    Kontaktna oseba*

    Telefonska številka*


    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    (Jedilniki CORDO z gumico) Dřevěné lístky CORDO s vkládáním pod gumičku

    Fa menütartó csipessel

    Lesene MENU DESKE s sponko

    (Jedilniki z neposrednim vstavljanjempapirja) Lístky s přímým vkládáním papíru