Karte s izravnim umetanjem papira – model KLEMM

Karte s izravnim stavljanjem papira – model KLEMM su trendovske i fleksibilne! Karte s mogućnošću brze izmjene unutrašnjih listova s Vašom ponudom. Poleđina stranice je izrađena od fleksibilnog plastičnog veza, koji je prekriven knjigoveznim tekstilom. Ovaj model je jedan od najpopularnijiih kod naših kupaca uglavnom u Njemačkoj, Austriji i Italiji. Jelovnici i cjenici pića KLEMM su pogodni za gastronomiju, u kojoj se često mijenja ponuda. Jednostavno se istisne ponuda na papir, spoji uredskom klamericom te stavi u plastične stranice. Model KLEMM možete naći u raznim formatima – od A5Q (a5 po ležećki) preko A55 (kocka 210x210mm) standardna ili sužena A4 sve dok A3S (sužena A3), ogroman izbor materijala za prevlake a također i u drvenoj izvedbi – većinom hrastova šperploča.

Personalizacija karata

Na sve naše proizvode možemo žigosati, spaljivati ili tiskati logo ili naziv vaše tvrtke.

Graviranje loga se provodi putem matrice za graviranje u posebnom stroju, većinom na daske od umjetne kože. Ili slijepim tiskom (dubinski) ili preko raznih folija u boji – zlatne, srebrne, smeđe, crne, bijele, brinčane, mjedene i mnogo ostalih.

Žigosanje loga provodimo na drvenim daskama vlaknastim laserom.

UV tisak – za sve materijale, vrlo otporan na oštećenja i kemikalije. 

 

Karte KLEMM od materijala z prevlake

stranice s izravnim umetanjem papira, jelovnik klemm, gp-menu

Drvene karte KLEMM

Drvene stranice, jelovnik, gp-menu

Izrada Vama izabranog jelovnika traje cca 10-14 radnih dana od potvrde. Ukoliko jelovnik potrebujete ranije, posjetite naš novi E-SHOP

Zainteresirao Vas je naš novi model KLEMM? Zatražite neobavezno paket s uorcima jelovnik i cjenika pića, menu ploča, kutijica za plaćanje, Reserve stalaka i materijala za prevlake.  

Pratite nas na INSTAGRAMU

Étlapborító LIBRO PRO

Karte LIBRO PRO s tvrdim ljepljenim unutrašnjim listovima

Fa étlapborító csavarkötéssel

Drveni jelovnici MORITZ s vijčanim vezivom

Étlapborító CORDO gumiszalaggal

Karte CORDO sa umetanjem ispod gumice