Jelovnici s gumicom

 

Praktične menu ploče s oblom poleđinom. Unutar listova je učvršćena gumica, pod kojom možete izravno umetnuti papir sa svojom ponudom ili upotrijebiti duplne unutarnje listove. Ne treba ništa zavrtati. Jelovnici s gumicom dostavljamo u čvrstoj knjižnoj, ali i fleksibilnoj (Primi i Washpaper-celuloza) verziji. Nakon vremena možete gumice vrlo lako zamijeniti za novu. Čvrsti jelovnici su izrađeni ili od kvalitetne umjetne kože, prošivane koncem ili mogu biti izrađene od dubovine.Fleksibilna verzija (meke ploče) je izrađena ili od umjetne kože u kombinaciji s recikliranom kožom ili od CELULOZE – kombinacije tehničke celuloze i živice – visoko izdržljivog materijala.

Kod čvrstih ili drvenih ploča je moguće na prvu ili drugu unutarnju stranu staviti temeljne kuteve ili trake za umetanje posebne ponude.

Ovaj model je pogodan za jelovnike i cijenike pića, vinske karte ili kao ploče za menu. Može se koristiti u restoranima, kavanama, barovima ili u hotelskim sobama. Širok izbor formata i boja.

Personaliziranje

Znamo staviti Vaše logo na bilo koji naš proizvod. Bilo pomoću matrice, lasera ili UV tiska. U listove od umjetne kože se logo tiska u posebnom stroju pomoću matrice i visoke temperature. Logo se može utisnuti slijepim tiskom – dubinski – 3d efekt ili pomoću tiskarske folije – u zlatnoj, srebrnoj i mnoštvu matnih i sjajnih boja. U drvene listove se logo uglavnom gravira laserom. Maksimalna veličina graviranog loga je 200 x 200mm. Cijena se odvija od veličine loga. UV tisak se može koristiti na većini materijala. Na umjetnu kožu, drvo ili Wash papir. Tisak je UV trajan i vrlo otporan na oštećenja.

 

Zainteresirao Vas je ovaj model? Kontaktirajte nas i naručite besplatne uzorke materijala za navlake, uzorke gotovih listova ili besplatan i neobavezan izračun cijene.

Boje materijala navlaka

Pratite nas na INSTAGRAMU

U Travnju planiramo za Vas pokrenuti novu E-TRGOVINU, kde će biti mnoštvo proizvoda na zalihi.  

 

Drvene stranice CORDO 

fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

Stranice CORDO od materijala za navlake  

Listovi CORDO flexi  

Jedálne lístky CORDO flexi
Étlapborító moritz

Karte MORITZ s vijčanim vezivom

Fa menütábla

Menu ploče

Étlapborító LIBRO PRO

Listovi LIBRO PRO s čvrsto lijepljenim unutarnjim stranicama