Embosare logo și alte opțiuni de personalizarepentru liste meniu, note de plată, liste băuturi, meniurivinuri, mape hotel, cardurimeniuri.

Personalizarealistelor de meniuși de băuturi

Embosarea logo-uluiesteceamaiutilizatămetodă de personalizare a listelor de meniuși de băuturi.

Ceînseamnăembosareoarbă, logo auriu, argintiusaucolorat? Cumfuncționează de faptembosarea?

Ștanțăm logo-urilecu o matrițădinalamăsaumagneziufolosindpresiuneașicăldura. Embosareaoarbăsecreeazăprinfaptulcămeniulesteintrodusîntr-o mașinăspecială, iarlogo-ulesteștanțatfolosindpresiuneșicăldură. Încazuluneiembosăriaurii, argintiisau de altăculoare, întrematrițametalicășimeniuseintroduce o foliede embosare.

O mare parte dinmaterialelespecialede acoperirefolosite de cătrenoidispun deunașa-numittratamenttermic. Un logo embosatfolosinddoartemperaturișipresiunimairidicateîșivaschimbaculoareacuunacevamaiînchisă, faptcarearatăfoarteimpresionantși,înacelașitimp, elegant (vezipozele de maijos).Cliențilornoștriîncercămsărecomandămembosareaoarbă, careestemenținutăpracticpetoatădurata de viață a meniului.Pentruembosareacoloratăutilizăm celemai de calitatefoliipentruembosare de la producătorulgerman, dar niciacesteanusuntindestructibile. Curățareneprofesionistă a meniului de cătrepersonalullocaluluisauunclientplictisitcucheileînmână pot aveaunimpact nefavorabilasuprameniului.

Urmăriți-nepe INSTAGRAM

Imprimaredigitală 

Nuorice logo poatefiembosatpemeniuri. Încazulgraficelorcomplexesaumulticolore, pentrupersonalizareseutilizeazăimprimareadigitalăcolorpehârtie, careestelaminată, introdusășicusutăînplicullistei de meniusau de băuturi.

Imprimaredigitală UV directpematerial

Imprimaredigitalădirectpematerialul de acoperireselectat, folosindculori UV caresuntculoristabile, rezistente laapășipete.

Alegereacorectă a logo-uluijoacăun rol foarteimportant la listele de meniuși de băuturi.

La felcumadăugareaunuiingredientgreșitpoatestricatoatămâncarea, alegereaunui logo greșitpoatestricaefectulfinalalunuimeniu de mâncaresau debăuturi. Fontulgreșit, dimensiuneagenerală a logo-uluisauculoareaacestuia–chiarșiacesteaspectecompletează impresia de ansambluși, desigur, o pot stricadestul de mult.Logo-ul deja embosatnupoatefieliminatînniciunfelde pe lista de meniusau de băuturi. Celmairecomandatestesăîncredințațiproducția logo-uluiunui expert – undesignergraficprofesionistcareștiepecesăpunămaimultaccent. Cele maifrumoase logo-urisunt cele maisimple – de exemplu, doarnumelesocietățiiîntr-un font frumos.Dacădorițisăspecificațifaptulcăestevorba deunrestaurant, hotelsaupizzerie, recomndămsăutilizațiacelași font într-o dimensiunemaimică.Diversele elemente graficesuplimentare, cumarficase, copaci, strugurisauanimale, trebuiesăaibăliniiclare.Pentru o bunălizibilitate, recomandăm o înălțime a fontului de celpuțin 5 mm și o grosime a conturului de aproximativ 1 mm.Putețisăneconsultațiînprealabilcuprivire la posibilitatea de embosare.Dacănuaveți la îndemânăungraficianpriceputșinudorițisăpetrecețimulttimp cuproiectarea logo-ului, la noiavețiposibilitatea de a alegedintr-o varietate de fonturișimotive.O săvăpregătimun design grafic – o fotografie pecareputețivedeaînmodrealviitorulDvs. meniu de masăsaude băuturi.

 

Înceformattrebuietrimise logo-urile? 

Date Vector

.pdf (ADOBE ACROBAT)

.ai (ADOBE ILLUSTRATOR)

.eps (ENCAPSULATEPOSTSCRIPT)

.psd, .TIFF (ADOBE PHOTOSHOP)