jedálne lístky klemm, gp-menu

Liste meniu KLEMM dinmaterialespecialede acoperire

Listele de meniuKLEMM dinmaterialespecialede acoperiresuntmeniuritrendyșipractice, cuschimbărisimpleșirapide aleofertei demeniu.Cotorulmeniuluiesteformatdintr-o legăturăflexibilăcuclemășiacoperitcumaterial textil pentrulegătorie.Acestmeniuconțineo bandăelasticăneagrădetașabilă, pecare o putețiutilizapentru a fixarapidofertasaupentru a înlocui o anumităfoaie.Plăcilesuntprevăzutecumaterialul de acoperireselectat de cătreDvs., diferiteculorișitexturi.În prezent estefoartepopularăstructuratextilă, dar șiimitația delemn.Bineînțeles,dispozițievăstaușimodeleclasicedinpiele. Pentru o durată de viațămailungă, meniurilesuntcusutecuațăînculoareamaterialuluisauîntr-o culoarecontrastantă, depinde de alegereaDvs.

Dimensiunidisponibile

Personalizare

Embosarea logo-uluiserealizeazăcuajutoruluneimatrițedinalamăsaumagneziu. Embosareaoarbăsecreeazăfolosindpresiuneșicăldurăsauprindiferitefoliicoloratepentruembosare.

Imprimaredigitală UV directpematerialul de acoperireselectat, folosindculori UV carenuîșischimbăculoareaîntimp, rezistente la apășiurme.

Comandăminimă 

10 buc.

Informațiiutile

Înmeniul CORDO foile pot fiinseratedirect, fărăniciunalt ambalajadițional. Numărul de colidepinde de greutateahârtiei, de exemplu, hârtie de 100 g înnumăr de 15 bucăți.

Plăcilesuntîntotdeaunacusutecuață de tapițerie. Firulpoatefiînculoareamaterialuluiselectatsaumeniulvaficusutcuunfircontrastant.

Putețiprotejamarginilemeniuluicuajutorulcolțurilormetaliceîntreiculori: auriu, argintiu, negru.

Suprafațameniuluisepoateștergecu o cârpăumedă, nuutilizațiagenți de curățareșidezinfectanțiagresivi.

Versiunicoloratemeniu

    Persoana de contact*

    Număr telefon*


    parafa étlapborító

    Meniuri LIBRO PRO cu pagini interioare ferm lipite

    Meniuriclipboard

    Jedálne lístky s gumičkou, gp-menu

    Meniuri CORDO cufixarepebandăelastică