Fa menütartó csipessel

Meniuriclipboarddinlemncuclemă

Meniurileclipboarddinlemncuclemăsuntun model trendy foarteîndrăgit. Clemaesteutilizatăpentrufixareașischimbareaușoară a ofertei/foilor. Clemapoatefiînculoareaneagrăsauargintie. Plăcilesuntrealizatedintr-unmiez de placaj (plop) șifurniruitecustejarnaturalpeambelepărți. Grosimeatotală a plăciloreste de aproximativ 4 mm.Înofertăputețigăsimaimultenuanțe: stejarnatural, stejarpământiu, stejarcerat, stejarmaro, stejargrisaustejarlăcuitînnegru. – Pentrutratareasuprafețelorfolosimvopseleșilacuriecologice de la companiaaustriacă ADLER. 

Urmăriți-nepe INSTAGRAM

Mărimidisponibile

 

 

Personalizare

Gravarecu laser. 

La personalizareameniurilordinlemnrecomandămgravareaculaser. Cele maifinedetaliiiesînevidență, logo-ulprinarderearatăfoarteimpresionant. Ca sănumaivorbim de faptulcăesteceamaiaccesibilăalternativăpentrucantitățimicisaumari.

 

Embosare logo. 

Embosarealogo-uluipeplăci de lemnseaplicăfolosindo matrițădinalamă, temperaturăridicatășifolii de embosareîntr-o mașinăspecială de embosare.Acest proces estecevamaicostisitorfață degravareacu laser sauimprimarea UV.Trebuieluatînconsiderarefaptulcăsuprafațalemnuluiesteporoasășitexturată, dinacestmotiv logo-ulembosatnupoatefiîntotdeauna 100%identic.

COMANDĂ MINIMĂ

10 buc.

Informațiinecesare

ÎnmeniuriCLIPBOARDfoile de hârtiesuntintrodusedirectfărăniciunambalajadițional.

Suprafațameniuluisepoateștergecu o cârpăumedă, nuutilizațiagenți de curățareșidezinfectanțiagresivi.

Opțiuni de culoare ale meniurilorclipboarddinlemn

    Persoana de contact*

    Număr telefon*


    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    Meniuri CORDO cufixarepebandăelastică

    Étlapborító moritz

    Meniuri MORITZ cufixarepaginipebază de șurub

    Menütábla csipessel

    MENIURI CLIPBOARD 1-pagină