Vinske karte kao dio ponude

 

Vinske karte mogu biti u objektu ili kao dio jelovnika, no puno češće su prezentirane u samostalnim pločama. Izgled vinskih karti treba na prvi pogled razlikovati od jelovnika i cjenika pića, kako ne bi došlo do zamjene. Za razlikovanje izgleda je dostupno nekoliko opcija:

  • vinska karta je jednako velika kao jelovnik, ali druge boje
  • vinska karta je jednako velika kao i jelovnik i jednake je boje, ali na omotu je osim loga tvrtke i graviranje koje prikazuje npr.. vínsku bocu ili grožđe
  • vinska karta je iste boje kao i jelovnik ali druge veličine, najčešće se radi o užem A4 formatu (A4s ili A4ss)
  • vinska karta je drugačijeg materijala od jelovnika – popularna je drvena ili plutena verzija vinske karte

Vezivo vinske karte se ne razlikuje od jelovnika i cjenika pića. Možete dakle upotrijebiti vezivo za izravno umetanje papira, vijčano vezivo ili umetanje ispod gumice. Čvrsto lijepljeni listovi se manje koriste, pošto se kod vinskih karti ponuda redovito proširuje ili skraćuje.

Vinska karta – Personalizacija

Na pločama vinske karte može pored naziva vašeg objekta biti i univerzalna gravura – grozd, silueta vinske boce i čaše, čaše za vino ili vinska karta u raznim jezicima. 

 

Omote vinskih karti proizvodimo od kvalitetne umjetne kože za knjige ili od hrastove šperploče. Vinske karte od umjetne kože mogu biti izrađene u dvobojnoj izvedbi (omot i unutrašnjost u drugoj boji). Ploče prošivamo čvrstim koncem za presvlake ili u boji materijala ili u kontrastnoj boji.

Aktuálne projekte možete pratiti na Pinterest

Mogućnost univerzalne gravure na vinskim kartama

Izrada Vama odarbranog jelovnika traje 10-14 radnih dana od potvrde. Ukoliko trebate jelovnike u kraćem roku, kontaktirajte nas. 

Výroba jedálnych a nápojových lístkov pre hotely a reštaurácie, gp-menu

Menu ploče

jedálne a nápojové lístky pre hotely a reštaurácie, gp-menu

Dodaci uz jelovnike

Výroba jedálnych a nápojových lístkov pre hotely a reštaurácie, gp-menu

Hotelski program