fa étlap, gp-menu

Karte KLEMM od drva  

Trendovski i praktični jelovnici i cjenici pića s lakom i brzom izmjenom ponude. Poleđina karte je formirana fleksibilnom stezaljkom, koja je prevučena knjižnjičarskim tekstilnim materijalom. U ovom svežnju se nalazi još i zamjenjiva crna plastična letvica, pomoću koje možete vašu ponudu brzo učvrstiti ili zamijeniti neku stranicu. Ploče su izrađene od jezgre šperploče s obostrano lijepljenim hrastovim furnirom na povrršini. Površina je obrađena ekološkim tvrdim voštanim uljem ili voštanom impregnacijom. Trenutno imamo dvije nijanse u ponudi – hrast prirodni ili hrast zemljani impregnirani. Svaka karta je zahvaljujući jedinstvenom crtežu drva unikatna. Radi se prirodnom materijalu , stoga se karte mogu lagano razlikovati u nijansama.

Dostupne veličine

Personalizacija

Graviranje loga pomoću magnezijske matrice. Graviranje je moguće u obliku slijepog tiska (isključivo pritiskom i toplinom ) ili preko raznih tiskarskih folija u boji.

Digitalní UV tisak izravno na odabrani prevlačni materijal pomoću UV boja, koje su trajne, otporne na vodu i razmazivanje.

Gravíranje laserom.

Minimalna narudžba

10 kom

Potrebne informacije

U karte KLEMM od drva se papir umeće izravno, bez ikakvih omota. Količina listova ovisi o gramaži papira, npr. 100g papir je količinski 15 kom.

Karte KLEMM od drva čistite vlažnom krpom, ne koristite agresivna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Izvedbe boja poleđine

    Kontaktna osoba*

    Telefonski broj*


    Kétoldalas menütartó

    Menu ploče

    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    Karte CORDO s umetanjem ispod gumice

    Étlapborító moritz

    Jelovnik MORITZ s vijčanim vezivom