Fa étlapborító csavarkötéssel

Drveni jelovnici MORITZ

Drveni jelovnici MORITZ s oblom poleđinom i unutarnjim vijčanim vezivom. Daske su izrađene od jezgre šperploče,koja je s obje strane furnirana pravim hrastom. Uponudi imamo nekoliko nijansi: Hrast prirodni, hrast zemljani, hrast smeđi i hrast sivi – za površinsku obradu koristimo ekološka ulja, koje postižu tvrdoću klasičnog laka. Bež boja i crna se mogu postići pomoću laka. U listove MORITZ možete umetnuti izravno papir s Vašom ponudom ili polipropilenske ili PVC džepove za umetanje papira.. Za popodnevni menu ili posebne ponude možemo i u ove listove na prvoj i drugoj unutarnjoj stranici (U2 i U3) ugraditi kuteve ili trake za umetanje. Na taj način dobijete dodatne 1-2 stranice.

Pratite nas na INSTAGRAMU

Dostupne veličine

Korištenje unutarnje omotnice 

Personalizacija

Graviranje loga pomoću magnezijske matrice. Graviranje se izvodi u obliku slijepog tiska (isključivo pritiskom i toplinom) ili preko raznih tsikarskih folija u boji.

Digitalní UV tisak izravno na odabrani prevlačni materijal pomoću UV boja, koje su trajne, otporne na vodu i razmazivanje.

Graviranje laserom.

Minimalna narudžba

10 kom

Potrebne informacije

U drvene listove MORITZ se umeću listovi papira bez ikakvih omota ili možete ponudu stavljati u već pričvršćene unutarnje listove.

Kako bismo izbjegli oštećenja ili obezvrijeđenja, su kutovi naših drveni listova zaobljeni.

Površina listova se može čistiti vlažnom krpom, ne koristite agresivna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Izbor boja drvenih listova MORITZ  

Bež boja             Prirodna           Crna               Zemljana

    Kontaktna osoba*

    Telefonski broj*


    Izrada Vaših odabranih jelovnika traje otrpilike 10-14 radnih dana od potvrde. Ukoliko jelovnike trebate u kraćem roku, kontaktirajte nas. 

    Lístovi KLEMM s izravnim umetanjem papira

    RESERVE foglalt tábla

    Stalci RESERVE

    Háromoldalas menütartó

    Menu ploče