Menütábla csipessel logózva

MENU PLOČE JEDNOSTRANE

MENU PLOČE JEDNOSTRANE s mogućnošću pričvršćenja 1 lista odgovarajućeg formata. Najčešći način pričrvšćenja ponude/papíra je štipalica. Svoju ponudu možete učvrstiti i u kuteve za umetanje, traci ili Vam možemo menu ploče izraditi s paspartou/prozorčićem za umetanje. U MENU ploče se umeću izravno papiri. Svoju ponudu možete dodatno prekriti zaštitinom folijom. Za dulji vijek trajanja su karte prošivane posebnim koncem. Širok izbor vrlo kvalitetnih prevlačnih materijala. Mogućnost dvobojne izvedbe (unutarnja/vanjska čast). Boja konca biva u boji prevlačnog materijala ili se šije s kontrastnim koncem.

MENU PLOČE JEDNOSTRANE

Zainteresirao Vas je ovaj proizvod? Želite vidjeti naše prevlačne materijale i prezentacije naših proizvoda? Trebate drugi format? Ne oklijevajte i kontaktirajte nas a mi ćemo Vam poslati paket s uzorcima. 

Dostupne veličine

 

 

 

Mogućnosti učvršćenja papira

MENU ploče jednostrane – PERSONALIZACIJA

Grairanje loga na jednostrane MENU PLOČE se izvodi pomoću magnetne matrice, topline i visokog pritiska u posebnom tiskarskom stroju. Graviranje je moguće u obliku tzv. slijepog tiska (isključivo pritiskom i toplinom, dubinski) ili preko raznih tiskarskih folija u boji. Od pigmentnih kao što su bijela, krem boja, smeđa ili crna, preko metalik smeđe, mjedene, narančaste, crvene, sve do zlatne i srebrne. Za graviranje loga koristimo tiskarske folije tvrtke Kurz.

Digitalni UV tisak izravno na odabrani prevlačni materijal pomoću UV boja, koje su trajne. UV tisak je otporan na vodu i mnoga sredstva za čišćenje. Tisak je u foto kvaliteti.

Minimalna narudžba

10 kom

Potrebne informacije

U MENU ploče se stavljaju listovi papira izravno bez ikakvih omota.

Površina karata se može čistiti vlažnom krpom, ne koristite agresivna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

    Kontaktna osoba*

    Telefonski broj*


    fa étlap, gp-menu

    Karte KLEMM s izravnim umetanjem papira

    Étlapborító moritz

    Drvene karte MORITZ s vijčanim vezivom

    Fa menütartó csipessel

    MENU PLOČE sa štipalicom