Fa menütartó csipessel

Drvene menu ploče sa štipalicom

Drvene menu ploče sa štipalicom su vrlo popularan i trendovski model. Štipalica/kopča služi za pričvršćenje i jednostavnu izmjenu ponude-listova. Štipalica/kopča može biti crne ili srebrne boje. Ploče su proizvedene od jezgre šperploče (topola) te su obostrano furnirane prirodnim hrastom. Ukupna debljina ploča je 4 mm. U ponudi imamo nekoliko nijansi: hrast prirodni, hrast zemljani, hrat voštani, hrast smeđi, hrast sivi ili lakiran crvenom bojom – za površinsku obradu koristimo ekološke impregnate i lakove od austrijske tvrtke ADLER.  

Pratite nas na INSTAGRAMU

Dostupne veličine

 

 

Personalizacija

Graviranje laserom. 

Kod personalizacije drvenih karata preporučamo graviranje laserom. istaknuti će se i najmanji detalji, gravirani logo izgleda vrlo efektno. Osim ostalog, to je i najpovoljnija alternativa za male i velike količine.

 

Graviranje loga. 

Graviranje loga na drvene daske se aplicira pomoću mjedene matrice, na visokoj temperaturi i s tiskarskim folijama, u posebnom stroju. Takav proces je, u usporedbi s laserskim graviranjem ili UV tiskom nešto skuplji, Treba računati na činjenicu da je površina drva porozna i strukturirana. Iz tog razloga ne mora tiskani logo uvijek ispasti savršeno.

Minimalna narudžba

10 kom

Potrebne informacije

U MENU ploče se listovi papira umeću izravno, bez ikakvih omota..

Površina karata se može čistiti vlažnom krpom, ne koristite agresivna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Izbor boja za drvene menu ploče

    Kontaktna osoba*

    Telefonski broj*


    fa borlap, gp-menu, fa étlap CORDO

    Karte CORDO s umetanjem pod gumicu

    Étlapborító moritz

    Karte MORITZ s vijčanim vezivom

    Menütábla csipessel

    MENU PLOČE 1-strane